Overslaan naar content

Allround Zweminstructeur

Op locatie
  • Drachten, Friesland, Nederland
€ 2.201,94 - € 2.628,45 per maandZwembad

Functieomschrijving

Wij bieden een unieke werkomgeving voor elke Zweminstructeur.

In onze huidige accommodatie beschikken wij over een prachtig recreatiebad, een instructiebad, een doelgroepenbad en een overdekt 50-meterbad met 8 banen en een wellness.

Per januari 2025 verhuizen wij naar een gloednieuwe accommodatie, waar we beschikken over, opnieuw een overdekt 50-meterbad, maar dan met 10 banen! Een 25-meterbad met 4 banen en een recreatiebad een wellness en meer.


Onze activiteiten

Elke dag van de week bieden wij verschillende delen van ons diverse programma aan met; schoolzwemmen, particuliere zwemlessen (met ons eigen Sibbe & Liefke concept), verenigingszwemmen, recreatief zwemmen, banenzwemmen en onze doelgroepen. Het aanbod in onze doelgroepen is ongekend. Van het traditionele programma met Watergymnastiek, Ouder & Kind zwemmen, Zwangerschapszwemmen, Aqua Jogging en Aqua Fysic naar de sportieve Aqua sporten: Aqua Bootcamp, FloatFit, FloatFit Balance, Aqua Boxing en Aqua Pole. Met dit uitgebreide programma bieden wij sporten aan tussen low-impact tot HIIT. Onze deelnemers kunnen hun eigen activiteiten kiezen.


Hoe ziet de functie eruit

Onze Allround zweminstructeurs zijn een goed draaiend en hecht team van professionals. Samen verzorgen zij de zwemlessen volgens de richtlijnen van het NRZ. De vorderingen worden bijgehouden in het digitale leerlingvolgsysteem. Taken als contacten onderhouden met ouders, leerkrachten en verzorgers hoort tot de dagelijkse bezigheden. Er is regelmatig contact met de Senior zweminstructeurs die ondersteuning geven en zorgen voor een vlot verloop van de dagelijkse bezigheden. Knelpunten op de werkvloer of situaties die meer tijd kosten worden samen opgevangen. Er is ruimte om te klankborden en te sparren met directe collega's en er wordt nauw samengewerkt met het Hoofd Zwembad.


Wij kijken naar wat onze teamleden leuk vinden om te doen, welke doelgroep activiteiten passen er bij iemand en welke wat minder. Op basis van kwaliteit worden teamleden zoveel als mogelijk ingezet op de verschillende taken. Hierbij is ontwikkeling must. Interne opleiding tot extra doelgroepen is veelvoorkomend en wordt als zeer positief ervaren, zeker ook als afwisseling op andere taken.


Iedereen is altijd verantwoordelijk voor veiligheid en hygiëne, toezichthouden, schoonmaken, verzorgen van een leuk recreatief programma, een handje helpen bij de horeca (indien nodig) en samenwerken met de andere afdelingen binnen het Sportbedrijf.

Wij hebben oog voor onze gasten, zien ze, herkennen ze en geven ze aandacht. Het liefst bieden we iedereen dat extra stukje service. We denken oplossingsgericht, nemen initiatief  en zorgen dat alles rondom onze activiteiten op orde is. Om optimaal te kunnen leveren aan onze klant zijn alle teamleden ook inzetbaar in avonduren en weekenden.

Wij werken met de CAO Zwembaden, deze functie valt in schaal 4.


Zie jij jezelf terug in bovenstaande en lijkt het jou helemaal te gek om onderdeel te zijn van ons team?

Dan zijn wij zeker benieuwd naar jou! We zien jouw motivatie en CV graag tegemoet.

Vereisten

Heb jij:

• Een geldig diploma zwemonderwijzer

• Een geldig BHV en EHBO-diploma met aantekening reanimatie of de bereidheid deze te halen

• Reddend Zwemmen voor Zwembaden


Ben jij:

• Sociaal

• Communicatief vaardig

• Gastvrij en klantvriendelijk

• Een teamspeler maar ook zelfstandig

• Flexibel in werktijden

• Sportief

• Betrokken

• Daadkrachtig

of