Skip to content

Horecamedewerker (parttime)

Drachten, Friesland, Nederland€ 2.037 - € 2.440 per maandHoreca

Functieomschrijving

Dit geeft jou plezier

Je voelt je als een vis in het water in onze horeca: jouw bar, het in- en/of outdoor uitgiftepunt en de keuken. Onze gasten komen om plezier te hebben. Jouw inzet in de horeca gaat daar enorm aan bijdragen. Jij helpt ze om nog meer uit die fijne dag te halen door het verzorgen van eten en drinken. Daardoor lopen zij straks met een nog iets bredere glimlach naar buiten. Omdat jij ze geholpen hebt.
  • Je vindt het leuk om onze gasten een fijne dag te bezorgen. Je neemt bestellingen op en zorgt dat ze snel krijgen waar ze om vroegen.
  • Jij doet je werk met plezier, zorg en enthousiasme. Ook als het druk is, want drukte geeft jou juist een kick.
  • Je doet graag meerdere dingen tegelijk. Want afwisseling maakt je werk leuk.
  • Je wordt enthousiast van het organiseren van nieuwe activiteiten voor de bezoekers.
  • Je maakt graag een praatje met onze gasten.

Dit ga je doen
Je schenkt dranken, maakt kleine snacks klaar en serveert die aan onze gasten. Dat heb je – als het even kan – al eerder gedaan en die ervaring gaat je bij ons van pas komen. Je houdt je hoofd net zo koel als de frisdrank wanneer het druk wordt en je meerdere dingen tegelijk moet doen.

Jij zorgt dat onze gasten zich meteen welkom voelen en graag even blijven hangen. En natuurlijk hou je je werkplek netjes en schoon.

Vereisten

Wat wij jou bieden


Bij Sportbedrijf Drachten werk je met plezier. Het plezier van onze gasten die komen recreëren, leren zwemmen en/of vitaler worden. En dat in een sportieve en dynamische werkomgeving. Dit is een baan in een mooie locatie, waar je continue omringd bent door mensen die een fijne tijd hebben. En jij helpt om dat plezier nog groter te maken met de juiste hapjes en drankjes. Zo'n baan kom je niet overal tegen, maar wel bij ons. Je wordt deel van een divers en gezellig team van horecamensen. Geen dag wordt hetzelfde, maar ze zijn leuk! Jouw salaris wordt ingeschaald op schaal 3 van de CAO Zwembaden.

Klinkt dit alsof we het over jou hebben? Top! Niet wachten, maar vandaag nog reageren. Doe dat zo spoedig mogelijk. We kunnen niet wachten je te leren kennen!

Denk je dat iemand anders in jouw netwerk heel goed bij deze vacature past? Tip hem of haar gerust. Je doet er ons en die persoon waarschijnlijk veel plezier mee!

of